Tänkvärt:

En dag utan problem är en dag utan lärande.

Okänd
Svenljunga

Överförmyndaren, Birgit Wollin, har visat upp ett besynnerligt beteende. Utan ett ord smällde Birgit Wollin igen dörren till sitt tjänsterum rätt framför näsan på redaktören för 7-härad.nu. När hon senare söktes per telefon kastade hon på telefonluren.

För en tid sedan besökte redaktören för 7-härad.nu kommunalkontoret i Svenljunga för att erhålla ett förvaltarfrihetsbevis, som utfärdas av överförmyndaren i hemkommunen. Dörren till Birgit Wollins tjänsterum stod öppen och hon satt bakom sitt skrivbord. Artikelförfattaren knackade vänligt på hennes dörr och undrade om det gick att störa henne. Utan ett ord reste sig överförmyndaren från sitt skrivbord och gick fram och smällde igen dörren rätt framför min näsa.

Kort därefter sökte artikelförfattaren Birgit Wollin per telefon för en kommentar. Redaktören för 7-härad.nu hann knappt presentera sig innan Birgit Wollin slängde på telefonluren. När vi någon minut senare återigen ringde upp överförmyndaren uppgav personalen i växeln att hon var upptagen och inte kunde nås förrän veckan därefter.

När vi ett tag senare lyckades nå överförmyndaren per telefon uppgav hon att klagomål skulle framföras till Risto Kokko. Vi förklarade att vi enbart ville ställa några frågor till henne med anledning av hennes beteende och att hon på så sätt även skulle ges möjlighet till bemötande. Birgit Wollin ville dock inte kommentera sitt handlande.

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv